Μαγειρέματα
στο Σπίτι

 

Στον πυρετό της καθημερινότητας,
είμαστε εδώ για να φροντίζουμε τη σωστή διατροφή σας!

Πώς γεννήθηκε η ιδέα;

Γνωρίζοντας τους ρυθμούς ζωής στην πόλη και τις ατελείωτες υποχρεώσεις, ο χρόνος για το μαγείρεμα είναι περιορισμένος, ως και ανύπαρκτος.

Η τροφή όμως επειδή είναι σημαντική για την ουσιαστική θρέψη του οργανισμού μας, την υγειά και την ευημερία μας, είναι σημαντικό να δημιουργείται με προσεγμένες πρώτες ύλες, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, με την μαγεία της νοστιμιάς να έρχεται από την αγάπη του δημιουργού της.

Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα Μαγειρέματα στο Σπίτι σας .

Εβδομαδιαίο μενού

Το φαγητό θέλει τον χρόνο του και αν δεν τον έχετε εσείς, τον έχουμε εμείς!

Μάθετε περισσότερα

Τα μενού σχεδιάζονται μαζί σας, συζητώντας τις προτιμήσεις σας, πιθανές αλλεργίες κτλ.

Επίσης, προσαρμόζεται ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες, όπως πχ . Vegetarian, Keto, Low Carb, διατροφή με χαμηλές θερμίδες, διατροφή για διαβητικούς κ.α., ενώ παρέχεται σε όσους καταμετρούν θερμίδες και η αναγραφή των θερμίδων του εκάστοτε γεύματος.

Εκδηλώσεις

Για τις σημαντικές στιγμές με τους αγαπημένους σας στο σπίτι.

Μάθετε περισσότερα

Αφήστε στα χέρια της Θρέψης τη φροντίδα του μενού για τους καλεσμένους σας. Από επετείους και γενέθλια μέχρι Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια!

Τα γεύματα προσαρμόζονται στις ειδικές διατροφικές ανάγκες, τις δικές σας αλλά και των καλεσμένων σας. Είτε ακολουθείτε συγκεκριμένη διατροφλή, π.χ. vegetarian, keto, είτε έχετε πιθανές αλλεργίες σε τροφές, μας δίνετε μια λίστα κι εμείς προσαρμόζουμε τα πιάτα του μενού .

Παιδικά πάρτι

Ποιος είπε ότι στους μικρούς μας φίλους δεν αρέσουν τα υγιεινα φαγητά;

Μάθετε περισσότερα

Το μενού στα παιδικά πάρτι, θεωρούμε ότι πρέπει να αντιπροσωπεύουν την διατροφική κουλτούρα της οικογένειας και είναι σημαντικό να δημιουργούνται με σεβασμό στην υγειά των παιδιών και να προάγουν τις καλές διατροφικές συνήθειες.

Αυτό το πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας σπιτικές παρασκευές από το μηδέν, όπως ζύμες από βιολογικά άλευρα, ψωμί ολικής άλεσης ζέας, φρέσκα και χρωματιστά λαχανικά και φρούτα. Φυσικά όλα αυτά σε παιχνιδιάρικα σχήματα και συνδυασμούς.

Σχεδιάζουμε αλλά και προτείνουμε μικρές μερίδες για την αποφυγή food waste.

Εμπιστευτείτε την κουζίνα σας στα χέρια μας!

Γνωρίζουμε ότι το να μας εμπιστευτείτε τον χώρο σας αλλά και την καθημερινή σας διατροφή, απαιτεί μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ανοιχτής επικοινωνίας.

Είμαστε εδώ λοιπόν για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Προετοιμασία

Το φαγητό ετοιμάζεται στον χώρο σας εκτός από μερικές ίσως παρασκευές που μπορεί να προετοιμάζουμε εμείς νωρίτερα στον δικό μας χώρο.

Εργαλεία Μαγειρικής

Μην ανησυχείτε καθόλου αν δεν έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα για τις παρασκευές που θα συμφωνήσουμε.