Ποια είμαι

 

Είμαι η Μαίρη και αγαπώ πολύ τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή!

Ένας διατροφικός τρόπος απόλαυσης της διατροφής που χαρίζει Υγεία, Ευεξία, Ενέργεια και Καθαρό Νου. Τα ευεργετήματα αυτά από την διατροφή με την Θρέψη, επιτυγχάνονται με την κατάλληλη επιλογή υλικών που ο συνδυασμός τους τα καθιστά απαραίτητα για την εκτέλεση των συνταγών της. Τα μπαχαρικά, τα όσπρια τα δημητριακά μαζί με τα λαχανικά και με τις ιδανικές συνθήκες μαγειρέματος, μετατρέπουν την διατροφή σε υπέροχες ενδυναμωτικές και απολαυστικές εμπειρίες του Ευ ζην.

Μαίρη Παυλιδάκη

Είμαι ειδική εναλλακτική διατροφολόγος και σεφ. Ως εμπνεύστρια της Θρέψης, με όραμα την κοινωνική ωφελιμότητα που παρέχουν οι συνταγές μας, προτείνω με συνέπεια και ευθύνη.

Ζω στην Αθήνα ενώ η καταγωγή μου είναι από την όμορφη και δυναμική Κρήτη. Παρόλο που δεν έχω μεγαλώσει στην Κρήτη, έχω πάρει την ζεστασιά, την καθαρότητα και τον δυναμισμό της Κρητικής κουλτούρας. Στα πλαίσια της καλλιτεχνικής και ευαίσθητης φύσης μου σπούδασα Διακόσμηση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων, ενώ έχω εργασθεί σε μεγάλες εταιρείες καθώς και σε καταστήματα.

Μάθετε περισσότερα

​Η αναζήτηση προς την Αυτογνωσία και την Πνευματικότητα με οδήγησε να παρακολουθήσω διάφορα σεμινάρια του Heliger, του Ράιχ, του Νατζεμυ και πολλών άλλων. Στο μονοπάτι προς την εξέλιξη γνώρισα την φράση “Είσαι ο,τι τρως, σκέφτεσαι και πράττεις…”

​Οι σπουδές μου στην σχολή Natural Health Science για την ολιστική διατροφή ήταν η αρχή για να ασχοληθώ με την τροφή και το πόσο αυτή επηρεάζει το σώμα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ακόμη, έχω παρακολουθήσει μία σειρά σεμιναρίων για την ανάλυση του τρόπου προσέγγισης της τροφής και των συνδυασμών τους, ενώ έχω σπουδάσει Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Μακροβιοτικής Διατροφής.

​Σήμερα, μετά από την εμπειρία και τις γνώσεις μου πιστεύω στην τροφή που δίνει ενέργεια στο σώμα, χαρά στην καρδιά και διαύγεια στο νου.

Η Μαίρη Παυλιδάκη έχει εκδώσει επίσης το βιβλίο “Βαλς Καρδάμου Κανέλας” που συνδέεται το συναίσθημα και με την μαγεία της μαγειρικής της Θρέψης μας!!

Ένας φίλος αγαπημένος μου έλεγε πλεύσε στον ωκεανό…τότε αλήθεια αντιστεκόμουν και μέσα από τον φόβο ειρωνευόμουν…

Σήμερα βούτηξα και γνώρισα μια πτυχή του εαυτού μου που ούτε καν την γνώριζα…την ποίηση την ομορφότερη όλων…

Την ποίηση μέσα από τα μάτια των βοτάνων, των μπαχαρικών, μέσα από τα μάτια των προσδοκιών, μέσα από τα μάτια των ερώτων χωρός όραμα.

Και εκείνη την στιγμή ήρθε η Vasiliki Kappa ο Christos N. Karakasis από τις Εκδόσεις Κουίντα

Ευγνωμονώ για την άψογη συνεργασία και την απέραντη εμπιστοσύνη!

Με χαρά, σας κάνω κοινωνούς στο Βαλς Καρδάμου Κανέλας.