Ποιες
είμαστε

 

Είμαστε η Μαίρη και η Λία,
δύο φίλες με αγάπη για τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή!

Ένας διατροφικός τρόπος απόλαυσης της διατροφής που χαρίζει Υγεία, Ευεξία, Ενέργεια και Καθαρό Νου. Τα ευεργετήματα αυτά από την διατροφή με την Θρέψη, επιτυγχάνονται με την κατάλληλη επιλογή υλικών που ο συνδυασμός τους τα καθιστά απαραίτητα για την εκτέλεση των συνταγών της. Τα μπαχαρικά, τα όσπρια τα δημητριακά μαζί με τα λαχανικά και με τις ιδανικές συνθήκες μαγειρέματος, μετατρέπουν την διατροφή σε υπέροχες ενδυναμωτικές και απολαυστικές εμπειρίες του Ευ ζην.

Μαίρη Παυλιδάκη

Είμαι ειδική εναλλακτική διατροφολόγος και σεφ. Ως εμπνεύστρια της Θρέψης, με όραμα την κοινωνική ωφελιμότητα που παρέχουν οι συνταγές μας, προτείνω με συνέπεια και ευθύνη.

Μάθετε περισσότερα

Ζω στην Αθήνα ενώ η καταγωγή μου είναι από την όμορφη και δυναμική Κρήτη. Παρόλο που δεν έχω μεγαλώσει στην Κρήτη, έχω πάρει την ζεστασιά, την καθαρότητα και τον δυναμισμό της Κρητικής κουλτούρας. Στα πλαίσια της καλλιτεχνικής και ευαίσθητης φύσης μου σπούδασα Διακόσμηση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων, ενώ έχω εργασθεί σε μεγάλες εταιρείες καθώς και σε καταστήματα.

​Η αναζήτηση προς την Αυτογνωσία και την Πνευματικότητα με οδήγησε να παρακολουθήσω διάφορα σεμινάρια του Heliger, του Ράιχ, του Νατζεμυ και πολλών άλλων. Στο μονοπάτι προς την εξέλιξη γνώρισα την φράση “Είσαι ο,τι τρως, σκέφτεσαι και πράττεις…”

​Οι σπουδές μου στην σχολή Natural Health Science για την ολιστική διατροφή ήταν η αρχή για να ασχοληθώ με την τροφή και το πόσο αυτή επηρεάζει το σώμα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ακόμη, έχω παρακολουθήσει μία σειρά σεμιναρίων για την ανάλυση του τρόπου προσέγγισης της τροφής και των συνδυασμών τους, ενώ έχω σπουδάσει Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Μακροβιοτικής Διατροφής.

​Σήμερα, μετά από την εμπειρία και τις γνώσεις μου πιστεύω στην τροφή που δίνει ενέργεια στο σώμα, χαρά στην καρδιά και διαύγεια στο νου.

Ευαγγελία Δημητρίου

Η Αγάπη μου για την υγιεινή και ποιοτική διατροφή και τον σεβασμό για τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού, με οδήγησαν στην Κετογονική διατροφή.

Μάθετε περισσότερα

Η αγάπη μου για νόστιμα μαγειρέματα, γεννήθηκε στην μικρασιάτικη κουζίνα που μεγάλωσα, δίπλα στις κατσαρόλες της γιαγιάς Κατίνας και της μαμάς Αναστασίας.

Είμαι μητέρα δύο υπέροχων πλασμάτων που μου δίνουν κίνητρο για υγιεινά αλλά και νόστιμα γεύματα, γεμάτα όμορφες αναμνήσεις από μυρωδιές και χρώματα.

Με σεμινάρια και συνεχόμενη ενημέρωση από γιατρό και διατροφολόγους, απέκτησα τη γνώση για τους κανόνες και τα στάδια όπου απαιτείται να ακολουθούνται, είτε για απώλεια κιλών είτε για την βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής.

Έτσι, τα τελευταία 3 χρόνια δημιούργησα ιδιαίτερες συνταγές και μενού σε μεσογειακά πρότυπα, με καλής ποιότητας ελληνικές πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων βιολογικές (π.χ. αυγά) και από μικρές ελληνικές παραγωγές.

Έφτιαξα την ομάδα Σπιτικό Κέτο φαγητό της Λίας ,όπου με αγάπη και φροντίδα αναλάμβανα να παραδίδω μενού με τις ξεχωριστές διατροφικές ανάγκες του κάθε μέλους.

Με χαρά πλέον μέσα από τη Θρέψη μαζί με τη Μαίρη Παυλιδάκη θέλω να δώσω αγάπη και φροντίδα μέσα στις δικές σας κουζίνες και για τις δικές σας διατροφικές ανάγκες.